Kleine tot middelgrote projecten

Flebo bemiddelt bij de verkoop van nieuwbouwprojecten in de kuststreek. Speciaal voor kleine tot middelgrote projectontwikkelaars hebben wij een compleet dienstenpakket samengesteld:

Ontdek onze troeven:

  • Gespecialiseerd in nieuwbouw
  • Kennis van de lokale markt
  • Interessante voorwaarden
Afbeelding Flebo Nieuwbouwprojecten

Vastgoedbemiddeling

De verkoop van een nieuwbouwproject laat je beter over aan een bemiddelaar die erkend is door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Na een grondige markt-analyse en een correcte winstberekening bepalen we de optimale strategie voor de verkoop van jouw project. Dankzij onze aanpak van no cure no pay loop jij nooit een onnodig risico.

Afbeelding Flebo Nieuwbouwprojecten

Vastgoedmarketing

Verkopen lukt niet zonder een degelijke marketingstrategie. Heb je al aan de promotie van je project gedacht? Wij hebben de juiste connecties in de marketingwereld om je project te lanceren. We vertellen je waar je de beste maquettes en 3D-renderings kunt laten opmaken. Misschien wil je ook wel een website en een campagne op sociale media? Wij brengen je graag in contact met de beste en meest betrouwbare leveranciers.

Algemene ontzorging

Bij Flebo zijn we trots op onze transparante communicatie en onze persoonlijke aanpak. We houden je altijd op de hoogte van de stand van zaken, bezorgen je een duidelijk verslag van alle leads en zijn 24 op 7 beschikbaar bij vragen of problemen. Vertrouw je nieuwbouwproject dus gerust toe aan onze zorgen. Zo heb jij meer tijd voor jouw core business.

Afbeelding Flebo Nieuwbouwprojecten

"There is no such thing as luck in sales. There is only passion, determination and drive."

Icoon netwerk - Flebo Nieuwbouwprojecten

Een sterk lokaal netwerk

Kies een vastgoedmakelaar die gespecialiseerd is in nieuwbouw en bovendien kan terugvallen op een sterk lokaal netwerk.

Icoon online promotie - Flebo Nieuwbouwprojecten

Hulp bij online promotie

Laat je omringen door de beste marketingpartners voor het promoten van jouw nieuwbouwproject.

Icoon contract - Flebo Nieuwbouwprojecten

Transparante afspraken

Vertrouw op een betrouwbare partner die duidelijk afspraken maakt én nakomt. Dankzij onze no cure no pay loop jij nooit een onnodig risico.