Wie we zijn

Jouw bemiddelaar voor residentieel vastgoed en nieuwbouwprojecten

Maak kennis met Thomas Bonne en Olivier Fleerackers. Thomas, als zoon van een architect, én met drie generaties projectontwikkelaars in de familie, heeft de liefde voor vastgoed met de paplepel meegekregen. Zelf deed hij ervaring op als verkoper van residentieel vastgoed in de regio Wenduine, Blankenberge en Zuienkerke. Olivier, als echte commerciële doorzetter en gepassioneerd door het vastgoed, deed reeds enkele jaren ervaring op binnen het vastgoed aan de kust en provincie Antwerpen. Op constructieve wijze weet Olivier steeds de juiste koper aan het juiste eigendom te koppelen.

Gaandeweg ontwikkelden wij onze eigen succesformule.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We maken graag tijd voor een gesprek. Bel ons op het nummer 050 69 02 03 of stuur ons een mailtje.

“Flebo is de one-stop-shop om van de verkoop van jouw nieuwbouwproject een succes te maken.”

Wat we doen

De complete ontzorging van uw vastgoed

De bemiddeling bij verkoop van residentieel vastgoed of nieuwbouwproject is een vak op zich. Naast bemiddeling, is er tevens een uitgekiende marketingstrategie alsook concrete opvolging nodig. Voor zowel particuliere verkoper alsook de kleinere projectontwikkelaar is het niet evident al deze facetten zelf te beheren.

Voor onze particuliere verkopers werken we standaard het A tot Z verhaal af. Dit betekent een complete ontzorging van alle administratieve rompslomp, onnodige kosten en tijdrovende bezoeken. Dankzij ons breed, steeds lokaal verankerd netwerk weten wij steeds wie een geschikte koper is voor jou onroerend goed.

Voor onze projectontwikkelaars hebben we samen met enkele partners een totaalpakket ontwikkeld. Behalve voor verkoop en bemiddeling, kan je bij ons ook terecht voor marketing en advies. Met onze vaste partners en connecties, ervaring en kennis van de lokale markten hebben wij alles in huis om jou volledig te ontzorgen zodoende u zich kan bezighouden met JOUW core business. Flebo is de one-stop-shop om van de verkoop van jouw onroerend goed of nieuwbouwproject een succes te maken.

“Home
sweet home”

Voor wie

Residentieel vastgoed en nieuwbouwprojecten aan de kust en het Brugse Ommeland

Wilt u uw eigendom of nieuwbouwproject op de markt zetten aan de kust of rond het Brugse Ommeland? Dan is Flebo de geknipte partner. Vanwege onze kennis van de lokale markt, persoonlijke aanpak en transparante communicatie bieden wij een toegevoegde waarde aan de verkoop van uw pand. Wij bieden een toegevoegde waarde aan de verkoop van uw pand. Wij bieden een brede ondersteuning, gecombineerd met zéér interessante voorwaarden.

Waarom kiezen
voor Flebo?

Icoon hoogtes - Flebo Nieuwbouwprojecten

Wij tillen uw project naar ongekende hoogtes

Onze ervaring, kennis van de lokale markt en brede ondersteuning bieden jou de beste kansen op een vlotte verkoop.

Icoon home sweet home - Flebo Nieuwbouwprojecten

Wij ademen vastgoed

De vastgoedsector heeft voor ons geen geheimen. Zoek je iemand met kennis van de regio, connecties in de sector en ervaring met marketing en verkoop? Dan ben je bij Flebo aan het juiste adres.

Icoon doelen - Flebo Nieuwbouwprojecten

Wij gaan 24/7 op
ons doel af

Jij mag rekenen op een 100% persoonlijke aanpak en bereikbaarheid. Bij ons geen eindeloze wachtmuziek of keuzemenu: wij behandelen zélf al jouw vragen.

Wij zorgen voor een vlotte verkoop van jouw vastgoed en nieuwbouwproject.
Benieuwd hoe? Maak een afspraak!

Contacteer flebo