Wie we zijn

Jouw vastgoedbemiddelaar voor nieuwbouwprojecten

Sfeerbeeld Flebo Nieuwbouwprojecten

Ik ben Thomas Bonne,zaakvoerder van Flebo. Als zoon van een architect, én met drie generaties projectontwikkelaars in de familie, heb ik de liefde voor vastgoed met de paplepel meegekregen. Zelf deed ik ervaring op als verkoper van residentieel vastgoed in de regio Wenduine, Blankenberge en Zuienkerke.

Gaandeweg ontwikkelde ik mijn eigen succesformule: architecten en projectontwikkelaars volledig ontzorgen bij de verkoop van hun nieuwbouwproject. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik maak graag tijd voor een gesprek. Bel me op het nummer 050 69 02 03 of stuur me een mailtje.

 

“Flebo is de one-stop-shop om van de verkoop van jouw nieuwbouwproject een succes te maken.”

Wat we doen

De complete ontzorging van jouw project

Een nieuwbouwproject verkopen is een vak op zich. Naast bemiddeling, heb je ook een marketingstrategie en goede opvolging nodig. Vooral voor kleinere projectontwikkelaars is het niet evident om al die facetten zelf te beheren. Speciaal voor hen heb ik samen met enkele partners een totaalpakket ontwikkeld. Behalve verkoop, kun je bij ons ook terecht voor marketing en advies. Met mijn connecties, ervaring en kennis van de lokale markt, heb ik alles in huis om jou volledig te ontzorgen. Met andere woorden: Flebo is de one-stop-shop om van de verkoop van jouw nieuwbouwproject een succesverhaal te maken.

“Home
sweet home”

Voor wie

Nieuwbouwprojecten aan de kust

Wil je een nieuwbouwproject in de markt zetten aan de kust? Dan is Flebo de geknipte bemiddelaar. We hebben daar een uitstekende kennis van de lokale markt. We zijn er gekend voor onze uiterst persoonlijke aanpak, onze transparante communicatie en onze vlotte bereikbaarheid. Onze brede ondersteuning, onze interessante commissie en onze no cure no pay aanpak maken van ons de ideale partner voor de verkoop van jouw grote én kleinere nieuwbouwprojecten.

Waarom kiezen
voor Flebo?

Icoon hoogtes - Flebo Nieuwbouwprojecten

Wij tillen uw project naar ongekende hoogtes

Onze ervaring, kennis van de lokale markt en brede ondersteuning bieden jou de beste kansen op een vlotte verkoop.

Icoon home sweet home - Flebo Nieuwbouwprojecten

Wij ademen vastgoed

De vastgoedsector heeft voor ons geen geheimen. Zoek je iemand met kennis van de regio, connecties in de sector en ervaring met marketing en verkoop? Dan ben je bij Flebo aan het juiste adres.

Icoon doelen - Flebo Nieuwbouwprojecten

Wij gaan 24/7 op
ons doel af

Jij mag rekenen op een 100% persoonlijke aanpak en bereikbaarheid. Bij ons geen eindeloze wachtmuziek of keuzemenu: wij behandelen zélf al jouw vragen.

Wij zorgen voor een vlotte verkoop van jouw nieuwbouwproject.
Benieuwd hoe? Maak een afspraak!

Contacteer flebo