Bemiddeling bij grote nieuwbouwprojecten

Ben je van plan een nieuwbouwproject in regio West-Vlaanderen op de markt te zetten? Flebo is de ideale partner om te bemiddelen bij de verkoop.

Ontdek onze troeven:

  • Gespecialiseerd in nieuwbouw
  • Kennis van de lokale markt
  • Interessante voorwaarden
Afbeelding Flebo Nieuwbouwprojecten
Afbeelding Flebo Nieuwbouwprojecten

Gespecialiseerd in nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten verkopen is een vak apart. Iemand warm maken voor een pand dat alleen nog maar op plan bestaat, vraagt een aparte benadering die wij tot in de puntjes beheersen.

Kennis van de lokale markt

Met lokale connecties kom je verder. Dat geldt voor elke sector, en al helemaal voor de verkoop van vastgoed. Bij Flebo beschikken we over een sterk netwerk in regio West-Vlaanderen. We weten wat er leeft en kunnen inspelen op de plaatselijke noden en trends.

Flebo is de ideale vastgoedbemiddelaar voor nieuwbouwprojecten. Meer weten? Laten we samenzitten!

Contacteer Flebo

Interessante voorwaarden

Bij ons krijgen projectontwikkelaars erg interessante samenwerkingsvoorwaarden. Onze commissie betaal je pas na levering van de prestaties, en onze tarieven zijn uiterst competitief. Dat, in combinatie met onze no cure no pay, maakt van ons de meest interessante partner voor de bemiddeling bij jouw project. Tijdens een verkennend gesprek vertellen we je er graag alles over.

Sfeerbeeld Flebo Nieuwbouwprojecten

"There is no such thing as luck in sales. There is only passion, determination and drive."

Icoon netwerk - Flebo Nieuwbouwprojecten

Een sterk lokaal netwerk

Dankzij ons sterk lokaal netwerk in de vastgoedsector in West-Vlaanderen en Antwerpen krijgt jouw project de lokale aandacht die het verdient.

Icoon online promotie - Flebo Nieuwbouwprojecten

24/7 bereikbaar

Ons altijd gemotiveerd team staat U 7 dagen per week bij, gemotiveerd en met de glimlach. Geen trage antwoorden of lange wachttijden, wij helpen U graag verder!

Icoon contract - Flebo Nieuwbouwprojecten

No cure, no pay

Je werkt samen met een betrouwbare partner die duidelijk afspraken maakt én nakomt. Dankzij onze no cure no pay loop jij nooit een onnodig risico.